ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE


Uanset hvor på Sjælland, du bor – lige fra Odden til Helsingør – skal du have adgang til et bredt kvalitetsudvalg af byggematerialer og kompetente, fagligt veluddannede ansatte, der kender til byggebranchen og til de opgaver, som både håndværkere og gør-det-selv-folket står med. Det gør vi hos XL-BYG CF Gruppen.


XL-BYG CF Gruppen er 8 lokale, moderne trælast- og byggemarkeder for alle. Vi står for kompetent rådgivning og stort udvalg, uanset om der er tale om store, professionelle projekter eller mindre gør-det-selv-opgaver. Staben på 440 medarbejdere er altid klar.

VORES LEVEREGLER


Vi har i et internt fællesskab defineret og givet hinanden håndslag på, at vi opfører os ordentligt og at vi efterlever disse fem Leveregler, så vi til hver en tid og i enhver situation opleves som troværdige, resultatorienterede, ansvarlige, nytænkende og engagerede. 


Det er Leveregler, som i årevis har fungeret som pejlemærker for os i omgangen med hinanden og med vores omverden. Det nye er nu, at vi har udvalgt fire af FNs 17 verdensmål, som er løftestang og guidelines for vores aktiviteter og for den måde, som vi interagerer med vores omverden på. 

LEVEREGLER:


Troværdige 

Det er det, du gør, der virker. Derfor gør vi det, vi siger, vi gør - overholder aftaler og er ærlige.


Resultatorienterede

Vi kender og har fokus på målet og arbejder for at nå det opstillede mål således, at vi gennem vores handlinger opnår mere, end vi havde.


Ansvarlige

Vi har alle et ansvar for de opgaver der skal løses, vi leverer høj kvalitet i alle opgaveløsninger


Nytænkende

Vi vil være på forkant med udviklingen, vi tager initiativer, er proaktive og har et højt ambitionsniveau.


Engagerede

Vi tager initiativer som øger arbejdsglæden og ambitionsniveauet hos alle interessenter i virksomheden.
ET SORTIMENT, DER DÆKKER DET HELE


Når du besøger XL-BYG CF Gruppens butikker, skal du kunne finde stort set alle de former for byggematerialer, der hører til et normalt byggeprojekt. Så uanset om der er tale om renovering, ombygning eller nybygning, eller om der skal støbes, males eller isoleres, så finder du det, du har brug for; eller hvis du står med en indkørsel, der trænger til ny belægning; en træterrasse, der skal have en omgang algefjerner.


OGSÅ DE MERE SPECIELLE PRODUKTER

XL-BYG CF Gruppens byggevareforretninger består af trælaster og en lang række specialiserede afdelinger, der hver især dækker forskellige grene af gør-det-selv-området og den professionelle del af byggeriet. Du finder store værktøjsafdelinger, inspirerende udstillinger med tagsten, mursten, vinduer og døre, og gulvafdelinger med både trægulve, klinker og fliser. Herudover har vi i alle 8 huse afdelinger med udlejning af værktøj og maskiner til langt de fleste byggeopgaver.